• +359 2 / 988 00 80
 • yana@bcause.bg

  Кой участва

  Кой вече участва и подкрепя нашата кауза:

  logo basscom§  БАСКОМ - обединява повече от 75 софтуерни компании в България. Като социално отговорни компании, членовете на Асоциацията са ангажирани в подкрепа на редица социални каузи, дарителски кампании и граждански инициативи. БАСКОМ подкрепя каузата и посредством своите канали за комуникация и я популяризира, за да привлече повече последователи и доброволци, които да участват с реални дейности и средства.

  §  еКомера – служители на компанията даряват за здравни прегледи на възрастни хора от изолирани региони вече 2 години.

   

  §  SAP – служители на комапанията подкрепят с труда си самотноживеещи възрастни хора от малки села.

   

  §  Фондация BCause (доскоро Фондация „Помощ за благотворителността в България”), която управлява вече две години Фонд „Нашите родители”, с който се подкрепят здравни, социални и културни услуги за възрастни хора. За 2015 и 2016 година са осигурени прегледи за над 2000 възрастни хора. Организацията има повече от 8 години опит в организиране на доброволчески инициативи и широка мрежа от партньори. През изминалата година фондацията организира кампания за даряване на ваучери, с които бяха закупени хранителни продукти за пострадалите от наводненията в Мизия възрастни хора.

  BFB-logo

   §  Българска хранителна банка – автономна, юридически самостоятелна организация в обществена полза с основен предмет на дейност събиране и управление на дарени храни в съответствие с всички стандарти за безопасност и осигуряване на хранително подпомагане на широк кръг от хора, целогодишно и дългосрочно. Участва в инициативата с подготовка на хранителни пакети за възрастните хора.

  §  Зеебургер Информатик ЕООД, българското представителство на немска софтуерна компания SEEBURGER AG.


  Experian logo§  Experian® е глобален лидер в предоставянето на информация, аналитични  решения  и маркетинг услуги на организации и потребители,  с цел по-добро управление на риска и вземане на благоприятни търговски и финансови решения.